1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

lg ls990 firmware

Discussion in 'LG - FAQ, Guide, How To, Tutorials' started by zohaibejaz88, Aug 6, 2016.

  1. zohaibejaz88

    zohaibejaz88 New Member
    quetta
    Registered ✔

    Joined:
    Aug 6, 2016
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    i need lg sp 990 firm ware plz provide
     
    Loading...
  2. M0YAL

    M0YAL Subscribers
    Hyderabad, India
    Verified Customer

    Joined:
    Jan 4, 2015
    Messages:
    1,117
    Likes Received:
    849
    Trophy Points:
    163
    Gender:
    Male
    Devices:
    iPhone 6s
    Hello, welcome here, please go this link : lg-firmware-rom.com & type *#06# from your Dialer to get IMEI code put in site after get kdz firmware.
     
    • Like Like x 2
  3. SharjahMobile

    SharjahMobile Junior Member
    Jampur
    Registered ✔

    Joined:
    Nov 27, 2016
    Messages:
    12
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    Devices:
    Nokia 3310
    Thanks, LG D802 & LS980 Is Same ? Please help me.
     
  4. gurmakeykhan

    gurmakeykhan Well-Known Member
    Peshawar, Pakistan
    Registered ✔

    Joined:
    May 2, 2016
    Messages:
    182
    Likes Received:
    30
    Trophy Points:
    28
    Gender:
    Male
    Devices:
    All
    not same bro is defferent
     
  5. JamilMobile

    JamilMobile Moderator
    Pakistan
    Staff Member Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2015
    Messages:
    307
    Likes Received:
    271
    Trophy Points:
    83
    Gender:
    Male
    Devices:
    Samsung S3
    no, but / Yes it is possible. Convert LS980 to D802.

    http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2655133

    Here's my knowledge from the conversion. I could follow the steps in that post but the phone never really worked right. The steps to make the phone work on GSM carriers caused menus to disappear from within the phone, such as ability to change APNs. It works but there's a better way.

    I flashed an AOSP ROM to my phone. Shameless plug here for LiquidSmooth beta, I've had the least problems getting a working phone with that ROM, actually works out of the box. While on AOSP, I can replace my Sprint LTE SIM with that of another carrier, reboot the phone and then go to the *#*#4636#*#* menu and change radio mode to GSM. I'm using an AT&T SIM now, domestic even and can SMS, MMS and have HSPA+ data, no LTE. If for some silly reason I want to switch back to Sprint, just swap SIM card, reboot phone, change radio mode in the hidden menu. Simple.
     
    • Like Like x 2
  6. gurmakeykhan

    gurmakeykhan Well-Known Member
    Peshawar, Pakistan
    Registered ✔

    Joined:
    May 2, 2016
    Messages:
    182
    Likes Received:
    30
    Trophy Points:
    28
    Gender:
    Male
    Devices:
    All
Tags: